Voorwaarden

Verzenden en levertijd

Wanneer u de producten bestelt voor 15.00 uur, wordt de bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

De prijzen zijn inclusief verzendkosten en incl, BTW.

Bent u ontevreden over de poster, neem dan binnen 7 dagen na aankoop contact met ons op. (info@sintercasa.nl) 

Wanneer u de poster retourneert zijn de verzendkosten van €6,95 voor uw rekening en het pakket dient volledig intact met koker te worden terug verzonden.

Wanneer we het product in originele staat met verpakking hebben ontvangen, zal Sintercasa het aankoop bedrag terugstorten.

 

Betaalmethode

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. De betalingen via IDeal besteden wij uit aan Mollie bv, zij innen voor ons alle betalingen via Ideal.

Bij de betaling via IDeal staat als begunstige: Stg. Derdengelden Mollie. Mollie bv staat onder toezicht van de Nederlandse Bank. Voor online betalingen worden u geen extra kosten berekend.
iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier- programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

 

 

 

 

 

Privacy policy

Sintercasa respecteert de privacy van alle gebruikers van de website. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens van u gevraagd.

De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld.

Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.